Monday, 28 November 2011

benih cinta kita

hik hik hik......
sedar tak sedar dah 7 bulan kita kawin kan yunk....
dan dah 6 bulan saya mengandung....
hahahaha..... kamu tu teruja sangat....


perut pun dah besar.... sebelum tido usap perut ckp ngn baby....
kelakar pun ader.... lagi baper bulan je lagi....
saya ni kerap sgt penat... semput memalam.... awak bangun....
sapu minyak angin.... kekadang tu... kaki tetibe kejang.....
minta tolong awak urut.... mulut bising.... tapi tangan urut gak kaki... =)
hahha.... cian awak kene dera ngan kita....

nnti kita g scan lagi skali... tengok jantina pula.... tp kalo boleh x nak tahu jantina boy ke girl... sbb nak buat surprise kat kita berdua.... kalau x tau jantina... nnti nk bli baju pun susah....


baju baby dah beli  4-5 helai.... kaler putih, hijau, kuning.... hahahhaha.... takot nak beli kaler biru ngn pink....tapi tak pe... baby kan cepat besar... nanti boleh beli lagi baju baby....
ni la.... hasil cinta kita berdua... saya bahagia disamping kamu.... dan saya juga harap kamu bahagia disamping saya....

sayang kamu selamanya


****isterimu****



No comments:

Post a Comment